keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Halloween-koristeita

Suunnittelin ekaluokkalaisen kaverisynttäreille Halloween-teemaa ja ostin jo tätä varten Eurokankaasta palan lepakkokangasta. Synttärit pidetään nyt sitten kuitenkin sankarin hartaasta ja sinnikkäästä toiveesta HopLopissa. Päätin sitten kuitenkin vääntää jotain Halloween-aiheista muun porukan kakkujuhlia varten. Isot tytöt ovat tällä hetkellä mummolassa syyslomalla ja nuorimmainen on tajuttomana vaunuissaan raitisilmamyrkytyksen johdosta, joten askarteluun tarjoutui tilaisuus. Pahoittelen jo tässä vaiheessa kuvien huonoa laatua, mutta ne on otettava silloin kun on tilaisuus.

Lepakkokangasta oli arviolta kolme metriä ja palalaarista ostettuna se kustansi muutaman euron. Noin puoli metriä silppusin kolmionmuotoisiksi viireiksi ja ompelin ne kapean organzanauhan avulla yhteen. Yhtään en huolitellut, silittänyt, kääntänyt enkä vääntänyt, ja aikaa kului kaikkineen alle tunti. Idean kopioin vanhusten palvelutalosta, jossa kerhotoiminnassa oli tehty vastaavanlaisia koristeita ankeaan käytävään.
Loput 2,5 metriä lepakkokangasta päätyy joko verhoksi tai pöytäliinaksi. Kaapista löytyi vielä pari arkkia oranssia silkkipaperia, josta tein yksinäisen ja vähän ankeannäköisen pallon.

Päiväunet jatkuvat edelleen, joten taidan siirtyä kakunkoristeiden kimppuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti